KEIM

Architect Darlings 2021’de SAĞLIKLI BİNA kategorisinde ALTIN ÖDÜL’ün sahibi KEIM FARBEN GmbH oldu…

Heinze  tarafından gerçekleştirilen Almanya’nın en büyük sektör araştırmasında, mimarlık ve planlama alanlarından yaklaşık 1800 katılımcı uzman, bir kez daha inşaat sektöründeki üreticileri, ürünlerini ve çözümlerini değerlendirdi ve 9 Kasım 2021’de “ARCHITECTS‘ DARLINGS” 2021’i seçti.

Heinze,  inşaat malzemeleri konusunda Almanya’nın en büyük multimedya bilgi ortaklarından biridir. İçinde 400.000’den fazla ürün bilgisi, 105.000 CAD ayrıntılı çizim ve binlerce ihale metni barındıran oluşum, bağımsız pazar araştırması ve kapsamlı bir doğrudan pazarlama teklifi aracılığıyla üreticilerin hedef grupla iletişim kurmasını destekler.

Heinze tarafından yılda bir defa gerçekleştirilen bu geniş ölçekli multimedya anketinde, mimarlar ve planlamacılar inşaat endüstrisindeki çeşitli ürünleri ve çözümleri tavsiye, iyi deneyim ve markaya duyulan güven gibi çeşitli kriterlere göre bir kez daha değerlendirirler. 24 kategoride yapılan  değerlendirmeye bu yıl yeni bir kategori daha eklendi ; “SAĞLIKLI BİNA”.


“SAĞLIKLI BİNA” kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi çevre dostu çözümleriyle ön plana çıkan temsilciliğini yürütmekten gurur duyduğumuz firmamız KEIMFARBEN GmbH olmuştur.  Ayrıca “Boyalar ve Kaplamalar” kategorisinde de Bronz Ödülü’nü almıştır. Bu prestijli ödüller kurumsal stratejimiz olan  insan ve  çevre için güvenli, sağlıklı, ekolojik ve sürdürülebilir ürün ve çözümler sunma felsefemizi ödüllendirmekle birlikte ayrıca mimarlar ve planlamacılar arasında renk konusunun sadece tipik bir yapı malzemesi olma algısının ötesinde ekoloji, sürdürülebilirlik ve sağlıklı mekanlar sunan yapı malzemelerinin artık öncelikle tercih edilen bir konu olduğunu da göstermektedir.

Related Posts