KEIM

GÖKTÜRK ARKETİP 1 EVLERİ

Emre Arolat tarafından tasarlanan evler, Türk/Anadolu evlerinin yaşam alanlarını, bugünün konforu ile birleştirerek çevresindeki ormanın dokusuyla uyum içinde konumlanmıştır. Zemin katlarda düzenlenen özel bahçelerin yerini, üst katlarda “ayazlık” olarak kullanılabilecek derin balkonlar almıştır. Bunların dış cephelerindeki kayar-katlanır ahşap güneş kırıcılar ormanın dokusu ile uyum sağlamaktadır.

Cephede kullanılan ahşap malzemeler, dış ortam şartlarına oldukça açıktır. Ahşap dış ortamdan kolaylıkla etkilenen bir yapı malzemesi olduğu için mutlaka korunmalıdır.

KEIM Lignosil, ahşap için özel olarak geliştirilmiş, patentli, dünyada ilk ve tek potasyum silikat boyadır. İnorganik pigmentler içerdiği için UV dayanımlıdır. Su direnci sağlayarak ahşap öğeleri korurken bir yandan da nefes alan yapısı sayesinde nemi bünyesinde tutmaz. KEIM Lignosil sayesinde ahşap yapı öğelerinin ömrü uzar. Bakım ve onarımı kolay , renovasyon süresi uzun ve düşük maliyetlidir.

KEIM Lignosil sisteminin eşsiz ve yenilikçi özellikleri Sistemlere ve Ürünlere yönelik Avrupa Patenti ile tespit ve tescil edilmiştir.

Bu projeye KEIM ürünleri ile değer katmaktan mutluluk duymaktayız.

Related Posts