KEIM

Denizli – Kuzubağ Şarap Evi

Proje kapsamında beton yapı elemanlarında hem koruma hem de istenilen estetik bitişi sağlamak için KEIM CONCRETAL LASUR ürün grubumuz tercih edilmiştir.

KEIM CONCRETAL LASUR eski ve yeni mimari beton yüzeylerin korunması için geliştirilmiş mineral esaslı, mat , potasyum silikat bir malzemedir. Planlanan beton görünümünü sağlamak için beton kusurlarını beton karakterini koruyarak gideren, betonun rengi ile eşleşen ve/veya istenilen renkte uygulama yapılabilmesine olanak sağlayan KEIM CONCRETAL LASUR tamamen mat ve doğal bir bitiş sağlar. Kesite penetre olur. Kaplamadan ziyade uygulandığı yüzeyin bir parçası haline gelir. Betonla birlikte doğal bir eskime sürecine girer. Tahta kalıp izleri gibi mevcut betona özgü tüm karakteristik dokular korunur.

BETON KORUNMUŞ BİR YÜZEYDE DAHİ BETON OLARAK KALMALIDIR. Bunu gerçekleştirmenin yolu son derece basittir. Orijinal özellikler için benzer nitelikte malzemeler kullanmak. Mineral yapı malzemesi için mineral esaslı koruma… Beton malzemenin korunması için mineral esaslı KEIM CONCRETAL LASUR kullanmak…

KEIM CONCRETAL LASUR aynı zamanda ekolojik ve sürdürülebilir bir yapı malzemesidir. Sağlıklı ve güvenli yapılar, yaşam alanları sağlar. Daha detaylı bilgi için; www.betonkozmetik.com web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir