ECOTERA

ECO STRIP FUNGI Yosun, Alg, Liken, Mantar Temizliği

Eco Strip Fungi, insan sağlığı ve çevre açısından tehlike oluşturmayan, biyolojik olarak parçalanabilir formülüyle tamamen güvenli ve çevre dostu bir üründür. Zararlı ağır ve yanıcı kimyasallar içermez.

Eco Strip Fungi özellikle dış cephelerde doğal taş, tuğla beton vb. yüzeyler ile tuğla, kiremit, shingle vb. gibi diğer kaplama malzemelerinin yüzeylerinde oluşan ve yapı malzemelerine zarar veren / bozunmalara yol açan bakteri, alg, liken yosun, mantar gibi mikro floralar ile otsu ve odunsu bitki oluşumlarını ortadan kaldırılması ve / veya oluşumlarını engelleyici olarak formüle edilmiş kullanıma hazır, güçlü bir temizleyicidir. Eco Strip Fungi küf oluşumlarında da etkilidir.

Eco Strip Fungi uygulandığı yüzeylere penetre olur ve biyosit olarak uzun süre etki gösterir.

Uygulandığı yüzeye zarar vermeden çalışır. Geleneksel biyositlerde kullanılan ağır kimyasalların neden olduğu çevresel tehdit, cildi tahriş edici solunum tehlikesi oluşturma gibi riskleri olmadığı için kullanıcı ve çevre dostudur.

Eco Strip Fungi fırça veya püskürtülerek uygulanabilir. İç ve dış mekanlarda / yüzeylerde uygulanabilir.

AVANTAJLARI

*İnsan ve çevre sağlığını tehdit edecek zararlı kimyasallar içermez.

*Hafif kokulu; iç veya dış mekanlar için uygundur.

*Sprey uygulaması için uygundur. Eco Strip Fungi geleneksel biyositlere göre daha yavaş çalışır fakat malzemede bozunmaya sebep olmadan daha aktif uzun süreli koruma sağlar. *Yüzeylerde renk değişimine sebep olmaz.

*İstenildiği takdirde krem formu ile dikey / girintili yüzeylere yapışır ve daha etkin söküm işlemi gerçekleştirir.

*Eco Strip Fungi‘nin korozif etkisi yoktur.

*Soğuk veya sıcak su ile kolayca durulanır.

Uygulama Alanları: Eco Strip Fungi iç ve dış mekanlarda, tuğla, kiremit, doğal taş, mermer, granit, kireç taşı, kum taşı, kayrak taşı, beton, çimento ve kireç esaslı sıvalı yüzeyler, fayans, pişmiş toprak, shingle, plastik fiberglas vb. yüzeyler üzerine uygulanabilir.

Related Posts