ECOTERA

ECO STRIP MARIN / Ekolojik Boya Sökücü

Eco Strip Marin insan ve çevre sağlığı açısından tehlike oluşturmayan, biyolojik olarak parçalanabilir formülüyle tamamen güvenli ve çevre dostu boya sökücüdür. Zararlı ağır ve yanıcı kimyasallar, metilen klorür ve metanol içermez. Eco Strip Marin, geleneksel boya sökücülere göre daha yavaş çalışır. Ancak sadece tek bir uygulama ile 3 kata kadar boya katmanını yüzeyden uzaklaştırır.

Eco Strip Marin kendine özgü rahatsız etmeyen hafif kokulu ve çok az VOC içeren formülasyonu ile geleneksel boya sökücülerde kullanılan ağır kimyasalların neden olduğu çevresel ve insan sağlığını etkileyen tehditler oluşturmaz. Yanma ve yangın gibi riskleri barındırmaz. Bu nedenle iş sağlığı ve güvenliği açısından güvenlidir. Ayrıca uygulama kolaylığı nedeniyle de kullanıcı dostudur.

Eco Strip Marin doğru kullanıldığında diğer boya sökücülere göre daha düşük sarfiyatı ve maliyeti vardır.

Çok tehlikeli olarak tanımlanan kurşun gibi ağır metaller, kimyasallar içeren eski boya katmanları, yüzeyden soyulup yarı kuru krem kıvamında boya sökücünün içinde kalır. Bu da atıkların bertarafını kolaylaştırır.

Eco Strip Marin krem kıvamında olduğu için dikey yüzeylerde ve girintili alanlarda rahatlıkla tutunabilir ve çalışmaya imkan verir. Eco Strip Marin fırça, rulo veya havasız boya tabancaları ile püskürtülerek uygulanabilir.

Eco Strip Marin yağ / su bazlı bir çok boya ve verniği kolaylıkla çıkarır. Çift komponentli epoksi ve poliüretanlar gibi zor kaplamaları kaldırabilir. İç ve dış mekanlarda / yüzeylerde uygulanabilir.

Uygulama Alanı: Eco Strip Marine su ve yağ bazlı çoğu boya, deniz boyası, vernik, lateks, alkidler, cilalar, çift komponentli epoksi ve üretanlar, tik yağı, güverte kaymaz kaplamaları, ayrıca mastik ve yapıştırıcılar üzerinde de etkilidir. Jel coat cam elyafı ve diğer yüzeylere zarar vermez.

Eco Strip Marine iç ve dış mekanlarda ahşap, tuğla, doğal taş, mermer, beton, çimento ve kireç esaslı sıvalı yüzeyler, metal, polyester vb. yüzeyler üzerine uygulanabilir. Eco Strip Marine alçı ve alçı panel, plastik, kauçuk gibi yüzeyler üzerinde kullanılmaz.

Related Posts