KEIM

ODTÜ ARAŞTIRMA PARKI BİNASI

ODTÜ kampüsü içinde araştırma birimlerini içine alan bölgenin ana binası olacak olan yapı, brüt beton kolonlarla doğal ve hoş bir derinliğe sahip olarak tasarlanmıştır. Geniş açıklıklar içinde güçlü bir etki bırakan brüt yüzeyler, doğal mat beton görünümü ile estetik bir hava katıyor. Dış cephelerde de brüt beton doku korunarak içerisi ve dışarısı arasında güçlü bir bağ sağlanmıştır.

KEIM Concretal Lasur mineral esaslı potasyum sol-silikat beton koruma malzemesidir. Betonla renk eşleşmesi yapılarak mevcut beton renginde orak veya yarı transparan olarak uygulanabilir. İstenilen Ral renginde de çalışılabilir. Beton kusurlarını beton karakterini koruyarak giderir. Betonun doğal, mat görünümünü korur

Kesite penetre olur. Yüzeyde bir katman oluşturmaz. Dökülmez. Kabarmaz. A1 sınıfı inorganik pigment içerir. Yanmaz. A2 sınıfı yanmaz bir malzemedir. Yangın esnasında zararlı gaz salımı yapmaz. Uçucu organik bileşik içermez ( VOC). Nefes alıp verir. Ekolojik ve sürdürülebilir bir yapı malzemesidir. LEED ve BREEAM sertifikalarına sahiptir.

Beton koruma konusunda tüm dünyada tercih edilen bir malzemedir.

Related Posts