RD-Coating

RD-MONOGUARD / Su Bazlı Poliüretan Kaplama

RD-Monoguard yüksek performanslı ve antikorozyon katkı maddeli bir akrilik reçine kaplama ürünüdür. Astarsız olarak direkt metal yüzeylere uygulanabilen ürün, hafif bir yüzey hazırlığı ile metal yüzeylerde ekonomik bir uygulama olarak karşımıza çıkar. Kumlamaya ihtiyaç duymadan, st2 yüzey standartının yeterli olacağı uygulama, direkt pas üzerne uygulanabilir. Korozyon oluşumunu durdurarak metal yüzeyleri koruma altına alır.

Diğer kaplamalara göre daha ince tabakalarda daha etkili bir koruma sağlar. Ağır sanayi koşulları için geliştirilmiş olan RD-Monoguard şeffaf uygulanacağı gibi RAL kodlarındaki renklerle de hazırlanabilir. Böylece estetik olan paslı görüntü korunabilir veya renkli uygulama ile istenen görsel etki yakalanabilir.

Uçucu organik bileşik içermemesi çalışma ortamını güvenli hale getirir. Su yollu olması sayesinde malzemeler kolaylıkla temizlenebilir. Ayrıca uzun ömürlü ve çevre dostu olması sayesinde sürdürülebilir bir uygulamadır.

İster renkli, ister şeffaf, ister direkt pas üzerine, metal yüzeylerinizi koruma altına alarak estetik bir son sağlayan RD-Monoguard sürdürülebilir çözümler sunar.

Related Posts